8 розумних порад щодо соціальних мереж для шукачів роботи

8 розумних порад щодо соціальних мереж для шукачів роботи

Використовуйте силу соціальних мереж, щоб отримати змістовну роботу, яку ви любите. Дотримуйтесь цих 8 порад, щоб уникнути помилок. https://bit.ly/43XJ41m

Соціальні медіа — це чудовий інструмент для розширення вашої мережі, отримання нових поглядів, знайомства з новими людьми та перегляду вражаючих танцювальних відео. Використання правильних платформ соціальних медіа також може допомогти вам підвищити рівень вашої роботи чи кар’єри. Але не робіть помилок, які можуть перешкодити вам отримати роботу.

Ось п’ять розумних порад і три способи використовувати соціальні мережі під час наступного пошуку роботи. 

  1. Захистіть свої профілі. Збільште налаштування конфіденційності та подумайте про те, щоб зробити свої профілі приватними, якщо ви ще цього не зробили. Потенційні роботодавці намагатимуться дізнатися будь-яку інформацію про вас.
  2. Слідкуйте за тим, що ви публікуєте та коментуєте. Не кожне фото чи відео потрібно завантажувати на ваші платформи. Видаліть або приховайте будь-які сумнівні фотографії чи публікації та стежте за тим, що ви говорите чи коментуєте. Уникайте нецензурної лексики чи грубих зауважень.
  3. Будьте обережні з новими підписниками та зв’язками. Хоча ви не можете контролювати присутність інших в Інтернеті, ви можете контролювати свої зв’язки з ними.
  4. Google себе. Введіть своє ім’я, будь-які псевдоніми та типові помилки в написанні свого імені та подивіться, що з’явиться. Якщо ви помітили проблему, спробуйте вирішити її до того, як її виявить можливий роботодавець.
  5. Тримайте роботу та життя окремо. Професійні оновлення чудово підходять для таких платформ, як LinkedIn, але зберігайте більш випадкові публікації та твіти на інших улюблених платформах.

Використовуйте соціальні мережі, щоб покращити свою кар’єру 

Те, як ви справляєтесь із собою на своїх платформах, має значення, але ви також можете використовувати соціальні мережі як потужний інструмент, який допоможе вам знайти кар’єру, яка відповідає вашим захопленням. 

  1. Прокрутіть хештеги. Якщо ви плануєте повністю змінити кар’єру, але не знаєте, з чого почати, відкрийте свою улюблену соціальну мережу та почніть прокручувати хештеги. Виберіть сферу, яка вас цікавить, або ту, де ви можете дізнатися більше, наприклад #accounting. Ви можете отримати інформацію від першої особи про когось у професії, відкрити для себе професійні організації та знайти потенційних роботодавців.
  2. Мережа та підключення. Якщо ви знайшли професію або можливого роботодавця, які відповідають вашим інтересам і пристрастям, зв’яжіться з ними та спробуйте налагодити зв’язки. І не забудьте продовжити взаємодію з існуючою професійною мережею.
  3. Ведіть свої профілі. Перебування на певних платформах, як-от LinkedIn, покращує вашу видимість. Рекрутери регулярно шукають кандидатів на певних веб-сайтах, і ваш оновлений профіль може стати чудовою знахідкою, навіть якщо ви активно не шукаєте роботу.

Підніміть своє майбутнє

Ніколи не пізно досліджувати нові можливості, розвивати свої навички та починати нову кар’єру — і соціальні мережі можуть стати вікном у цілий новий світ.

Якщо ви шукаєте динамічну та значущу кар’єру, подумайте про професію бухгалтера та здобудьте статус Chartered Global Management Accountant® (CGMA®) . Аналітика даних, кібербезпека, екологічна, соціальна сфера та управління (ESG) – це лише деякі із затребуваних сфер, у яких спеціалісти з управлінського обліку надають свій досвід. Як управлінський бухгалтер ви можете позитивно вплинути на стратегічні цілі та пріоритети компанії та допомогти сформувати майбутнє бізнесу та фінансів у таких важливих соціальних темах, як ESG.

Будьте частиною ринку, що змінюється, і нехай ваші сильні сторони сяють як власник позначення CGMA.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини MBA, бізнес освіта Економіка, бухгалтерія та облік